Poze Cu Baile Felix Din Oradea

Situata la 8 km de Oradea Baile Felix are de oferit stranduri cu piscine acoperite si in aer liber atractii turistice naturale cum ar fi Lacul cu Nuferi sau Avenul din Betfia si un numar mare de hoteluri cluburi si restanurante fiind un loc. Este situata la 8 km de Oradea judetul Bihor fiind asezata in vecinatatea unei paduri de fagi si stejari.


Baile Felix De Sus Oradea In Imagini


Situat n staţiunea Băile Felix n apropierea pădurii Hotelul Termal oferă aer condiționat gratuit acces gratuit la internet precum și utilizarea gratuită a celor 4 piscine n aer liber a saunei și a piscinei interioare cu apă termală.

Poze cu baile felix din oradea. Băile Felix este un sat n comuna Snmartin din județul Bihor care se află la circa 10 km sud de municipiul OradeaEste cea mai mare stațiune balneară cu reg. De unde pleacă autocarul din Oradea către Băile Felix. Nchiriez sau vnd vila cu piscina la 1 km de baile felix.

Livrare prin OLX disponibila Filtre. Resort - cel mai modern complex din Baile Felix cu piscine si apa termala. Valoarea și atenția oferită tuturor clienților săi.

Ncepnd cu data de azi 09042021 si pe durata a 14 zile se instituie. Categoriile de anunturi din Imobiliare. Prețul unei călătorie cu autocarul de la Oradea la Băile Felix este cuprins ntre 4 și 5 RON.

Din ofetele primite am ales hotelul International din staţiunea Baile Felix. De la Oradea la Băile Felix circulă 21 autobuze cu plecare din stațiile Autogara OTL Nufarul Autogara Intrans SA Statie Oradea Capat Nufaru. Este strandul care ofera posibilitatea si celor cu un buget mai mic sa beneficieze de efectele binefacatoare ale apelor termale din Staiunea Baile FelixLa acest strad aveti posibilitatea de a beneficia de cele mai mici tarife si in plus aveti la dispozitie posibilitatea de a opta pentru abonamente pentru 2 zile sau 5 zile.

Simbolul statiunii este nufarul. Oferte Oradea 2021 - Informatii Cazare Rezervari Tarife Poze si Comentarii Lista unitatilor de cazare din Oradea Nota 75 din 10 pe baza a 3 de recenzii atribuite unitatilor de cazare din Oradea. Disponibilitate bună şi preţuri grozave.

Va oferim cazare in 10 camere la Pensiunea Marisa Pensiunea Marisa este o pensiune noua deschisa la 3 ianuarie 2020 si este situata la 50 m de drumul national DN 76 la intrarea in Baile Felix din directia Deva - Oradea la 300m de Aquapark President si 500m de centrul statiunii Baile Felix. Aqua Wellness President la 5 min Spitalul de. Pensiunea Daniela o pensiune crestina deschisa recent este situata la 200m de drumul national DN 76 E79 la intrarea in Baile Felix din directia Deva spre Oradea in apropiere de puncte importante ale statiunii.

Hotel International Baile Felix Ajuns la statutul Augustus am beneficiat de un voucher oferit de AFA. Obţineţi reduceri minunate pentru hoteluri n Băile Felix Romnia. Statiunea balneara Baile Felix este cea mai vizitata si renumita statiune balneoclimaterica din Romania fiind recunoscuta si pe plan international.

Rmnicu Vlcea-Sibiu- Alba Iulia- Cluj-Oradea Baile Felix. Cu o capacitate de 180 de camere și apartamente din care un apartament VIP un apartament HoneyMoon două apartamente Blue și două Gold Lotus Therm este cel mai spectaculos hotel din regiunea de vest a țării. Statiunea este renumita pentru apa termala si efectele benefice pe care apa termala o are asupra sanatatii dar si pentru nufarul termal.

Hotel Termal din Baile Felix este situat la liziera padurii la 200 m de centrul statiunii si la 10 km de Oradea. Resort - cel mai modern complex din Baile Felix cu piscine si apa termala. Apartamente - Garsoniere de vanzare Oradea.

Ștrandul Apollo-Felix din Băile Felix este cel mai modern complex acvatic termal din vestul țării deschis toată durata anului și vă invită să descoperiți 3 bazine pline de distracție relaxare și aventură 365 de zile pe an ntr-un singur loc. Persoanelor care necesita tratament pentru afectiunile osteo-articulare persoanelor care practica turismul de intretinere welness si doresc un hotel intim pentru odihna sportivilor pentru recuperare celebrarii de evenimente festive si de afaceri. Parcul acvatic termal Apollo-Felix se află la 200 m.

Statiunea Baile Felix este cea mai mare statiune balneara din Romania. Citiţi comentariile despre hoteluri şi alegeţi cea. Drumul ales de noi pentru a ajunge la Băile Felix a fost următorul.


Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gct9ubbvztgip6jr3qd9yot5qzxafiiwse5cj5iou Szanatzeul Usqp Cau



Poze Blog Imagini Baile Felix Oradea



Baile Felix High Resolution Stock Photography And Images Alamy



Circuit Oradea Arad Baile Felix Turul Romaniei



Hotel International Baile Felix Updated 2021 Prices



Hotel Termal Baile Felix Updated 2021 Prices



Hotel International Baile Felix Updated 2021 Prices



Băile Felix Wikipedia



Oferte Cazare In Baile Felix Bai Termale Si Tratamente Eximtur



Baile Felix Strandul Ugsr Oradea Romania Dolores Park



Popular Posts

Imagini Cu Animale Salbatice Din Jungla

Ulei De Cocos Administrare Interna

Imagini Cu Intrebari Pentru Prieteni

Tigari Fara Nicotina Si Gudron

Umflatura La Baza Gatului

Cod Rosu La Londra Online Subtitrat In Romana

Institutul National De Statistica Salariul Mediu Brut 2018

Photo Collage Maker Up To

Poze Cu Animale In Padure

Norme De Igiena In Bucatarie