Strand Baile Felix Poze

Cele doua stranduri comunica intre ele iar tariful de intrare este unic. Strandul a fost deschis in data de 21 iunie 2008.


Poze Blog Strand Baile Felix Poze


Celelalte 2 bazine exterioare au dimensiuni mai mici şi adncimi de 120 si 150 cm.

Strand baile felix poze. Saptamana trecuta in weekend am fost la Strandul mare din Baile Felix. Acesta este format de fapt din comuniunea dintre cele doua straduri alaturate - Apolo si Strandul Felix. Copii 4-12 ani 12 RON.

Wellness centre with a salt cave treatment facilities and a beauty parlor. Imagini din strandul Apollo din Baile Felix 2009by Nisi Blog httpblognisiro. Strand Padis este singurul din Baile Felix ce ofera o serie de facilitati legate de accesul in incinta strandului.

Simbolul statiunii este nufarul. Strand Termal - Galerii Foto Orase Romania poze si imagini Peisaje Privelisti albume foto romania. Primul si unicul Aqua Park acoperit de pana acum din Baile Felix la dispozitia turistilor din 29 octombrie 2012.

- accesul in incinta stradului este permis numai daca purtati masca de protectie. Baile Felix in imagini. Concediu Baile Felix Martie 2013 la Strand Apollo si Aqua President.

De acum si Baile Felix intra in randul statiunilor cu caracter permanent pe bune. La casierii se pot achizitiona contracost masti. Din 1995 pnă n prezent resursele naturale ale staţiunii Băile Felix sunt puse n valoare de către compania Turism Felix SA care n ultimii ani a făcut investiţii masive n infrastructura de turism.

Strandul de Vara Baile Felix a fost modernizat si inaugurat in data de 21062008 este cel mai modern strand din zona Banat - Crisana dispune de 6 bazine cu apa termala naturala cu adancimi diferite dintre care 2 bazine pentru copii de toate varstele. Strand Felix in imagini dupa renovare si reconstruire. N incinta ştrandului aveţi posibilitatea de a beneficia contracost de saună solar masaj şi dus subacval.

Strandul de Vara Baile Felix a fost renovat si redeschis in data de 21 iunie 2008 Pentru a vedea pozele marite apasati pe poze. Statiunea Baile Felix este cea mai mare statiune balneara din Romania. Parcul acvatic termal Apollo-Felix se află la 200 m.

Strand Felix Imagini realizate in data de 29 iunie 2008. Adulti 25 RON. La strand Padis exista posibilitatea de a cumpara abonament care ofera posibilitatea de a intra la bazine la preturi foarte convenabile.

Statiunea este renumita pentru apa termala si efectele benefice pe care apa termala o are asupra sanatatii dar si pentru nufarul termal. Nota voturi Poza. Strand Felix din Baile Felix s-a redeschis partial pe data de 16 iunie 2020.

Va asteptam cu drag la Baile Felix. Unul din bazinele exterioare ofera posibilitatea de inot pasionaţilor acestui sport. Ştrand Apollo din Băile Felix dispune de un bazin acoperit si 3 bazine exterioare cu apă termală.

Pana acum oaspetii statiunii au avut la dispozitie pe timp de iarna Strandul Apollo si o piscina acoperita a Hotelului President. Vezi mai multe imagini AQUA PARK PRESIDENT este deschis tot timpul anului funcţionnd cu binecunoscuta apă termală din renumita staţiune balneară Băile Felix. Cu o experiență de peste 10 ani Hotelul President vă pune la dispoziție 92 de camere.

Bine ati venit la Hotel Padis Baile Felix unde va puteti bucura de efectele benefice ale apelor termale si de tratamentul recuperator profilactic si curativ oferite in baza de tratament a hotelului. Situated in the centre of the Baile Felix Resort Hotel International is a 4-star hotel offering a restaurant a spa. Este situata la 8 km de Oradea judetul Bihor fiind asezata in vecinatatea unei paduri de fagi si stejari.

Camera Live Baile Felix Webcam Baile Felix Imagini Live Strand Apollo Baile Felix. Situat n staţiunea Băile Felix n apropierea pădurii Hotelul Termal oferă aer condiționat gratuit acces gratuit la internet precum și utilizarea gratuită a celor 4 piscine n aer liber a saunei și a piscinei interioare cu apă termală. La acest strad aveti posibilitatea de a beneficia de cele mai mici tarife si in plus aveti la dispozitie posibilitatea de a opta pentru abonamente pentru 2 zile sau 5 zile.

Strandul din Baile Felix - Galerii Foto Orase Romania poze si imagini Peisaje Privelisti albume foto romania. Este strandul care ofera posibilitatea si celor cu un buget mai mic sa beneficieze de efectele binefacatoare ale apelor termale din Staiunea Baile Felix. Strandul Apollo - Felix.

De curand s-a renovat si reconstruit Strandul Felix din statiunea Baile Felix. WiFi is available in all areas and is free of charge.


Baile Felix Medical Spa And Wellness



Fotografii Strand Apollo Baile Felix



Strand Padis Din Baile Felix Tarife Strand



Strandul Baile Felix Pe Aripi De Vacanta



Baile Felix Strandul Apollo Oradea In Imagini



Strand Padis Din Baile Felix Tarife Strand



Galerie Foto President Hotels Resort



Strand Apollo Baile Felix Poze Poze Blog



Stranduri La Baile Felix



ștrandul Apollo Felix Felix Spa Website Oficial Turism Felix S A Baile Felix



Popular Posts

Ambrozia Imagini Poze

Balada Lui Ciprian Porumbescu

Umflatura La Baza Gatului

Koikatu Pose Download

Ochelari De Vedere Pentru Fata Rotunda

Poze Bresle Metin2

Tiuit In Ureche Cauze

Poze Cu Fluturi Si Buburuze

Photo Collage Maker Portrait

Fibroscopie Nazo-faringo-laringiana