Manastirea Dumbrava Parintele Vasile

Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. N prezent mănăstirea este casă.


Mănăstirea Dumbrava Din Alba Inseamnă Acasă Pentru 130 De Copii Orfani Povestea Preotului Vasile Stirileprotv Ro


14120 talking about this.

Manastirea dumbrava parintele vasile. Acesta este și duhovnicul fostei echipe naționale de fotbal a. In anul 2009 a avut loc punerea piatrei de temelie a noii biserici cu hramul Adormirea Maicii Domnului. Pentru 130 de copii orfani sau abandonati de parinti Manastirea Dumbrava din Alba inseamna acasa.

La 20 de kilometri de Turda la manastirea Dumbrava un preot o maica si o fosta educatoare reusesc sa faca ceea ce multi dintre noi ar considera un miracol. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy. Oct 19 2011 Mănăstirea cu hramul Sfntul Mare Mucenic Dimitrie Izvortorul de Mir are piatra de temelie pusă la 26 octombrie 1996 de nalt Preasfinţitul Andrei Andreicuţ pe vremea aceea Arhiepiscop de Alba Iulia la iniţiativa inimosului arhimandrit Vasile care fusese preot paroh n satul Dumbrava.

Duminică 26 octombrie cnd facem pomenirea Sfntului Mare Mucenic Dimitrie Izvortorul de Mir Biserica Ortodoxă se va afla n a douăzeci şi treia duminică după Rusalii. Mănăstirea cu hramul Sfntul Mare Mucenic Dimitrie Izvortorul de Mir are piatra de temelie pusă la 26 octombrie 1996 de către nalt Preasfinţitul Andrei Andreicuţ pe vremea aceea Arhiepiscop de Alba Iulia la iniţiativa inimosului arhimandrit Vasile care fusese preot paroh n satul Dumbrava pe locul unde n anul 1703 preotul Ioan a fost martirizat pentru apărarea dreptei. Este asezata la intrarea in localitatea Dumbrava jud.

Manastirea este numita de catre localnici si manastirea fotbalistilor. Incinta Manastirii Dumbrava cuprinde biserica si cladirile in forma de patrulater ce imprejmuiesc locasul de cult. Manastirea Dumbrava din Alba inseamna acasa pentru 130 de copii orfani.

Părintele Teodor Crişan ctitorul locaşului a reuşit această performanţă cu sprijinul financiar al jucătorilor din echipa naţională de fotbal a Romniei. Rugaciune pentru viață organizat n Cluj Napoca. Deoarece fotbalistii nationalei antrenati de Anghel Iordanescu au facut.

Post Postim ca să simțim foame și foamea să devină rugăciune și prin ea dragoste pentru Cuvntul ntrupat. Părintele Vasile Dumbravă Mărturisitor n temnițele comuniste. Cu copii batrani si intreaga obste a manastirii suntem 260.

Mănăstirea Dumbrava Yesterday at 1125 AM Astăzi Parintele nostru Arhimandrit Vasile a participat la evenime. Naltpreasfinţitul PărinteArhiepiscop Irineu al Alba Iuliei va fi prezent n această Duminică din perioada Octoihului la Mănăstirea de la Dumbrava din judeţul Alba protopopiatul Aiud. Maica Siluana Vlad Citește și.

Mănăstirea Sfntul Mare Mucenic Dimitrie - Izvortorul de mir este aşezată la intrarea n localitatea Dumbrava jud. Accesul se face de la drumul european E81 ntre Alba Iulia-Cluj Napoca. Mănăstirea Dumbrava situată la 55 de kilometri de Alba Iulia a fost ridicată n numai un an şi jumătate şi rivalizează cu cele mai celebre aşezăminte de acest fel din ţară.

Avem multiple căi de a accede la mpărăția lui Dumnezeu. Accesul se face de la drumul european E81 intre Alba Iulia-Cluj Napoca. Manastirea Dumbrava a fost infiintata in 1996.

Mănăstirea Dumbrava cu hramul Sfntul Mare Mucenic Dimitrie Izvortorul de Mir s-a ridicat foarte repede pe un teren donat de sătenii din Dumbrava și părintele Teodor Crişan călugărit ntre timp şi devenit Arhimandritul Vasile. Preotul Vasile are grija de ei si ii pregateste pentru viata. Va spun foarte sincer nimic nu este intamplator Dumnezeu iti poarta de grija in viata aceasta numai sa te lasi in voia Lui si asa a facut Dumnezeu ca acesti copii sa ajunga aici si atunci am zis ca daca eu am avut o viata grea macar ei sa fie niste copii fericiti.

Manastirea Sfantul Mare Mucenic Dimitrie - Izvoratorul de mir. Credinciosii ii ajuta cu haine si alimente iar parintele Ziare Live. Aproape 90 de copii parasiti si 80 de batrani abandonati de familii primesc adapost si alinare in caminele construite aici in ultimele doua decenii cand parintele Vasile proaspat numit.


Mănăstirea Dumbrava Casă A 130 De Copii Fără Părinți Preotul Crișan Eu Am Avut O Viață Grea Ei Să Fie Fericiți Alba24



Părintele Arhimandrit Vasile Crișan Youtube



Părintele Crișan Duhovnicul Generației De Aur Filipescu Citește Psaltirea Libertatea



Imparte Speranța O Campanie Observator Episodul 6 Părintele Crișan Preotul Pentru Care Dragostea De Oameni E Mai Presus De Orice Observatornews Ro



Parintele Vasile Crisan Anomismia



Foto Mănăstirea Dumbrava Locul De Rugăciune Al Fotbaliștilor Din Generația De Aur Un Colț De Rai Sprijinit De Hagi Lucescu Sau Iordănescu Ziarul Unirea



Oaza Din Desertul Contemporan Manastirea Dumbrava Ieri Azi Maine



Dumbrava Minunată Locul Unde Copiii Pierduţi De Stat Sunt Salvaţi De Oameni Mari Portalul Moldova Ortodoxă Portalul Moldova Ortodoxă



Mănăstirea Dumbrava Din Alba Inseamnă Acasă Pentru 130 De Copii Orfani Povestea Preotului Vasile Olt Ro



Satul Lui Dumnezeu Din Mănăstirea Dumbrava



Popular Posts

Ing Credit Pe Repede Inainte

Mesaje De La Multi Ani Pentru Fina

Ce Poti Face Din Peturi De Plastic

Romanii Au Talent Sezonul 6 Episodul 7

Institutul National De Statistica Salariul Mediu Brut 2018

Hidrocefalia Se Poate Vindeca

Filmul Atractie Fatala Online Subtitrat

Cristian Chivu Adelina Elisei