Adrian Ursu Antena 3

4 talking about this. După ce a ocupat din 2013 pnă n 2019 funcția de director editorial al Intact Media Group și mai apoi din 2019 cea de director editorial al Antena 3 atribuțiile lui Adrian Ursu sunt preluate de Mihai Gdea.


Adrian Ursu Jurnalist Antena 3 La Dezbaterea Stiricurate Ro Youtube


Nu nu-l deranjați dnsul e cu pacea mondială a comentat imediat Adrian Ursu.

Adrian ursu antena 3. Nistorescu a părăsit apoi platoul Antena 3. Exces de putere cu Oana Stancu si Adrian Ursu - Inregistrare emisiune din data de 09 Aprilie 2021. 1 day agoCei nouă inculpaţi n dosarul asasinatului la comandă comis mpotriva lui Virgil Buşă fostul cuscru al lui Adrian Minune au fost condamnaţi la un total de 157 de ani de nchisoare.

Cu cateva minute inainte de a spune Da la ofiterul Starii Civile pe Adi l-a sunat Traian Basescu. SECVENTIAL CU ADRIAN URSU ANTENA 3- MUZICA ORIGINALA MARIUS G. Interlopii judecaţi pentru moartea lui Virgil Buşă n anul 2014 n Irlanda şi-au aflat pedepsele.

Nțeleg să-i răspund domnului Nistorescu a intervenit Maria Vasii prezentă n platoul Antena 3 vineri seară. Voi cu Voicu cu Mirela Voicu Smbătă 2030. Externe Economic Sport Life Horoscop Opinii cauta.

Ciolacu a fortat modificarea statutului PSD astfel incat Dincu sa poata fi ales in echipa sa. 1 day agoExces de putere cu Oana Stancu si Adrian Ursu Vineri 2100. Ceea ce vă prezint n momentul de față este cutremurător.

Be EU cu Sabina Iosub Smbătă 0930. Acasa Actualitate Meteo Adevăruri ascunse Be EU Coronavirus Politică. Video Antena 3 Live.

Antena 3 - 09 martie 2014 -. Antena 3 Sinteza zilei I s-a făcut o statuie domnului Vlad Voiculescu de către cei care știu pentru faptul că aduce citostatice n Romnia. Sfat de Sănătate cu Andreea Cigolea Luni-Vineri 0845 Smbătă 1130.

Aug 31 2014 Adrian Ursu Secvential Antena 3 - FETELE RAZBOIULUI - Cine Vrea Sa Inflameze Romania. Cu alte cuvinte imunitatea celor care se infectează este mai slabă dect a celor care se vaccinează. Aug 22 2020 Directorul editorial al Antena 3 Adrian Ursu s-a declarat indignat sambata dimineata in timpul congresului PSD ca Vasile Dincu urmeaza sa fie ales presedinte al Consiliului National al PSD.

Carmen Avram si Adrian Ursu Antena 3 sunt casatoriti din 2000. De zece zile medicii de la Institutul Oncologic cer cu disperare medicamente pentru bolnavii de cancer. Adrian Ursu si Oana Stancu au fost prezentati marti seara de Mihai Gadea ca fiind noii colegi de la Antena 3 urmand ca cei doi jurnalisti sa realizeze emisiuni la postul de televiziune.

Dincu este renumit pentru tradarile permanente. N aceste condiții anumite modificări n structura de organizare erau obligatorii. Sunt aproape 200 de cazuri noi cu coronavirus.

A cunoscut-o pe Carmen intr-o deplasare cu Ion Iliescu. Postul de televiziune a anunțat printr-un comunicat că ncepnd cu luna februarie jurnalistul se va ocupa de dezvoltare vnzări și proiecte speciale din. 1 day agoMedicul Adrian Marinescu a comentat miercuri n exclusivitate la Antena 3 informaţiile cu privire la anticorpii persoanelor care au trecut prin boala COVID-19.

Feb 05 2021 Antena 3 are planuri mari pentru anul 2021 iar proiectele de dezvoltare și lansarea de noi linii de business sunt marile provări ale echipei postului de televiziune. Ne aflăm ntr-o curbă care decolează abrupt. Adrian Ursu după demisia ministrului Sănătăţii.

Be EU - Antena 3. Aceştia ar avea un număr mai mic de anticorpi dect cei care s-au vaccinat. La Antena 3 si a adaugat ca trecerea celor doi jurnalisti de la un post concurent la Antena 3 reprezinta transferul anului 2011.

Mie mi sună mai degrabă a dezertare dect a demisie. Ora 0930 luni-vineri Antena 3 cu Sabina Iosub. Mihai Gadea a declarat ca spera ca cei doi sa ramana multi ani de acum incolo.

Jurnalistul i-a raspuns si l-a rugat sa revina dupa 5 minute pentru ca se insoara.


Previziuni Cu Nadina Campean Si Adrian Ursu Youtube



Adrian Ursu A3ursuoficial Twitter



Reporter Antena 3 Oprit De Dsp Să Participe La Inmormantarea Mamei Sale Adrian Ursu Mesaj Acid Ni S A Spus De Sus De Foarte Sus Dcnews



The Striker In New Zealand Would Have Been A Crucial Moment In Romania



Vgc2bviacdnxum



Adrian Ursu Este Punerea In Aplicare A Unui Plan Care Exista Demult Vom Emite Asa Cum Vom Putea



Adrian Ursu Cele Mai Noi știri



Adrian Ursu Anunț După Condamnarea Lui Liviu Dragnea Ceața Minții A Pus Stăpanire Pe Romania



Exces De Putere Cu Oana Zamfir Si Adrian Ursu Home Facebook



Adrian Ursu A Făcut Infarct



Popular Posts

Imagini Cu Animale Salbatice Din Jungla

Ulei De Cocos Administrare Interna

Imagini Cu Intrebari Pentru Prieteni

Tigari Fara Nicotina Si Gudron

Umflatura La Baza Gatului

Cod Rosu La Londra Online Subtitrat In Romana

Institutul National De Statistica Salariul Mediu Brut 2018

Photo Collage Maker Up To

Poze Cu Animale In Padure

Norme De Igiena In Bucatarie